12.1.2018 Alma Mediapartners vahvistaa rakentamisen ja asumisen ohjelmistotarjontaansa yritysostolla

Arena Partners Oy:n osakkuusyhtiö Alma Mediapartners Oy täydentää rakentamiseen ja asumiseen liittyvää järjestelmäliiketoimintaansa hankkimalla Käyttösofta Oy:n koko osakekannan sen perustajilta. Käyttösoftan vuoden 2017 liikevaihto on noin 1,0 miljoonaa euroa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Käyttösofta Oy:n kehittämä Talosofta-ohjelmisto on pienille ja keskisuurille rakennus-, saneeraus- sekä talotekniikkatoimijoille suunnattu verkkopohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmässä voidaan hallita asiakkuudet sekä hankkeet kokonaisvaltaisesti myynnistä alkaen aina laskutukseen saakka ja se on integroitu useisiin nykyaikaisiin taloushallinnon järjestelmiin.

Yhtiöllä on asiakkaita tällä hetkellä noin 100.

Talosofta liittyy osaksi Alma Mediapartnersin vahvaa asumisen toimialaan keskittyvää liiketoimintaa, johon kuuluu kuluttajille suunnattujen Etuovi.com, Vuokraovi.com ja Urakkamaailma.fi verkkopalvelujen lisäksi Kivi-kiinteistönvälitysjärjestelmä sekä asuntojen myynnin sekä asukasmuutosten ja -valintojen hallinnoimiseen tarkoitettu Nettikoti.

Lisätietoja: Lisätietoja: Tapio Moisio, toimitusjohtaja, Arena Partners Oy, 050 376 1230