Tytär- ja osakkuusyhtiöitämme ovat:

Laura Rekrytointi Oy

Laura Rekrytointi Oy

LAURA Rekrytointi Oy on digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijayritys ja tekee yhteistyötä n. kolmenkymmenen suomalaisen sanomalehden kanssa.

Lue lisää

Arena Interactive Oy

Arena Interactive Oy

Arena Interactive Oy tarjoaa sitouttavia asiakasviestinnän ja maksamisen ratkaisuja asiakassuhteen elinkaaren eri vaiheisiin.

Lue lisää

Adfore Technologies Oy

Adfore Technologies Oy

Adfore Technologies Oy on paikka- ja tilannetietoisten sekä reaaliaikaisen mainonnan ratkaisujen edelläkävijä. Yhtiön kehittämiä teknologioita hyödynnetään myös ulkomainonnan ratkaisuissa.

Lue lisää

Arena Partners Oy on perustettu vuonna 2000 ja sen toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä ja Joensuussa.

Yhtiön liiketoiminta muodostuu digitaalisen rekrytoinnin ja asiakasviestinnän palveluista sekä paikka- ja tilannetietoisen mainonnan ratkaisuista.

Yhtiö kehittää ja hallinnoi liiketoimintaansa kuuluvia palveluita/tuotteita joko suoraan tai välillisesti tytär- ja osakkuusyhtiöidensä kautta. Yhtiö myös jälleenmyy agentin roolissa valittuja tytär- ja osakkuusyhtiöidensä tuotteita. Lisäksi olennaista on, että myös Arena Partners Oy:n omistajayhtiöt voivat alueellisesti hyödyntää ja jälleenmyydä näitä digitaalisia palveluita.

Arena Partners konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijayritys LAURA Rekrytointi Oy (100 %) ja sekä digitaalisen asiakasviestintään keskittynyt (100 %) Arena Interactive Oy, jonka tytäryhtiö (100 %) on Arena Messaging Oy.

Arena Partnersin osakkuusyhtiönä on :

  • Paikka- ja tilannetietoisiin sekä reaaliaikaisen mainonnan ratkaisuihin keskittynyt Adfore Technologies Oy (49,89 %)

Klikkaa kuva suuremmaksi.