Arena Interactive–alakonserniin kuuluu emoyhtiö Arena Interactive Oy:n lisäksi mobiiliin viestinvälitystoimintaan keskittynyt tytäryhtiö Arena Messaging Oy (ent. Steam Communications Oy (100 %)).

ai_logo_pieniArena Interactive on mobiilin asiantunteva palveluyritys joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua ja viestintää sidosryhmiensä kanssa mobiilipalveluiden avulla.

Heidän tarjoamat tehokkaat, toimivat ja helposti käyttöönotettavat mobiiliviestinnän palvelut kaikille toimialoille. Tarvittaessa palvelut on mahdollista integroida suoraan asiakkaan järjestelmiin ja liiketoimintaprosesseihin.

Arena Interactive on vahva ja luotettava mobiilialan palveluntarjoaja Suomessa, jonka omistajia ovat Arena Partners Oy (65%) ja Alma Media Oyj (35%).

AI-historia-e1421398379540[1]

Arena Interactiven toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Vaasassa. Mobiilialan asiantuntemus pohjautuu pitkäaikaiseen kokemukseen – Arena Interactive onkin toteuttanut ratkaisuja yritysten mobiiliviestinnän tarpeisiin jo lähes 15 vuoden ajan. Yritys on kehittänyt merkittävää omaa teknologista osaamista mobiilipalveluiden tarjoamiseen ja sekä panostanut kattavaan asiakaspalveluun.