Adfore Technologies Oy tuottaa paikallisen tiedon verkkopalvelua Tässä.fi. Älypuhelimissa ja tableteissa sovelluksella tai selaimella käytettävä palvelu on maailman huippuluokkaa paikkatietoisten palveluiden saralla. Tässä.fi edustaa hakemistopalveluiden seuraavaa sukupolvea; reaaliaikaista ja paikkatietopohjaista paikallisopasta.

Yritysten yhteystietojen ja ilmoitusten lisäksi palvelusta löytyy paljon muuta hyödyllistä paikallistietoa koko Suomen kattavasti, esimerkiksi julkisen liikenteen pysäkkiaikataulut, tiesäätiedot, paikallissää sekä -varoitukset. Yritysten toimipistetietoja päivitetään jopa kerran vuorokaudessa, näin tiedot ovat yhtä hyvin ajan tasalla kuin yritysten omilla nettisivuilla. Lisäksi esimerkiksi S-ryhmän, Suomen Lähikaupan ja Alkon kaikkien toimipisteiden aukioloaikatiedot ovat luotettavia vuoden jokaisena päivänä, myös poikkeuksellisina pyhäpäivinä. Vain Tässä.fi pystyy tarjoamaan näin luotettavan tiedon koottuna yhteen palveluun.

Adfore Technologies Oy on luotettava ja täysin kotimainen yritys, jonka omistajiin kuuluu perustajahenkilöiden (66%) lisäksi Arena Partners Oy (34%). Tässä.fi-palvelussa hyödynnetään VTT:llä kehitettyjä teknologioita, joista osa on myös suojattu patenteilla.

Yhtiö tekee yhteistyötä palvelun tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin osalta Arena Partnersin kanssa.

PC:llä: tässä.fi

Mobiilissa: m.tassa.fi

Yrityksille: tässä.fi/yritykset