28.10.2016 Arena Partners OY kasvattaa omistustaan Adfore Technologies Oy:stä

adfore_uusi

Arena Partners Oy:n osakkuusyhtiö Adfore Technologies Oy:ssä on toteutettu osakkeenomistajille suunnattu osakeanti, jossa uusia osakkeita ovat merkinneet Arena Partners Oy ja henkilöomistajista Markus Tallgren.

Suunnatun annin jälkeen Arena Partnersin omistus Adfore Technologies Oy:stä on 49,89 %.

Arena Partners Oy:n toimitusjohtaja Tapio Moisio: ”Erityisesti mobiilimarkkinoinnissa on tapahtumassa muutos, jossa kampanjavetoisesta ajattelusta ollaan siirtymässä tarve- ja tilannelähtöiseen viestintään. Uskomme tähän kehityssuuntaan ja Adfore onkin tilannetietoisen mobiilimarkkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Osa yhtiössä kehitetyistä teknologioista on myös suojattu patenteilla.”

Lisätietoja:
Tapio Moisio, toimitusjohtaja, Arena Partners Oy, 050 376 1230

Arena Partners –konserniin kuuluvat emoyhtiö Arena Partners Oy:n lisäksi tytäryhtiöt sähköiseen rekrytointiin keskittynyt Uranus Oy (100 %) ja mobiililiiketoimintaan keskittynyt tytäryhtiö (65 %) Arena Interactive Oy, jonka tytäryhtiö (100 %) on Arena Messaging Oy. Arena Partnersin osakkuusyhtiötä ovat tilannetietoiseen mobiilimarkkinointiin keskittynyt Adfore Technologies Oy (49,89 %) ja asumisen ja autoilun palveluihin keskittyvä Alma Mediapartners Oy (35 %).

Arena Partners Oy:n omistajia ovat Keskisuomalainen Oyj (37,85 % osakkeista), Ilkka-Yhtymä Oyj (37,82 %), Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj (8,11 %), Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj (8,11 %) sekä Länsi-Savo Oy (8,11 %).

arena_konserni_281016