Tytär- ja osakkuusyhtiöitämme ovat:

Arena Interactive Oy

Arena Interactive Oy on yhdessä tytäryhtiönsä Arena Messaging Oy:n kanssa yksi johtavista mobiiliratkaisuiden toimittajista Suomessa.

Lue lisää

Alma Mediapartners Oy

Alma Mediapartners Oy:n liiketoiminnan ytimessä ovat autoilun (Autotalli.com) ja asumisen (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) luokitellun ilmoittelun palvelut, joissa sekä yksityiset että yritykset voivat ostaa, myydä ja vuokrata asuntoja ja autoja.

Lue lisää

LAURA Rekrytointi Oy

LAURA Rekrytointi Oy toimii asiakkaidensa kumppanina sähköisessä rekrytoinnissa. LAURA Rekrytointi Oy kaksi liiketoiminta-aluetta ovat: osaajien tavoittaminen (rekrytointi.com) ja rekrytointiprosessin hallinta (www.laura.fi).

Lue lisää

Adfore Technologies Oy

Adforen kehittämä Tässä.fi-palvelu on käyttäjälähtöinen toteutus paikalliseen ja tilannetietoiseen mobiilimainontaan. Tässä.fi hyödyntääkin erittäin laajasti mobiilikanavan erityisominaisuuksia muodostaen tehokkaan ja ainutlaatuisen mobiilimarkkinoinnin kokonaisuuden.

Lue lisää

Arena Partners Oy on perustettu vuonna 2000 ja sen toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä ja Joensuussa.

Yhtiön liiketoiminta muodostuu luokitelluista ilmoituksista sekä mobiiliratkaisuista.

Luokiteltuihin ilmoituksiin kuuluvat asunnot, autot ja työpaikat sekä niitä tukevat operatiiviset järjestelmät, kuten kiinteistönvälitysjärjestelmä, autokaupan sovelluksia sekä rekrytointijärjestelmä.

Mobiiliratkaisuihin kuuluvat mobiiliin perustuvat ratkaisut ja palvelut sekä viestinvälitys.

Yhtiö kehittää ja hallinnoi liiketoimintaansa kuuluvia palveluita/tuotteita joko suoraan tai välillisesti tytär- ja osakkuusyhtiöidensä kautta. Yhtiö myös jälleenmyy agentin roolissa valittuja tytär- ja osakkuusyhtiöidensä tuotteita. Lisäksi olennaista on, että myös Arena Partners Oy:n omistajayhtiöt voivat alueellisesti hyödyntää ja jälleenmyydä näitä luokiteltuihin ilmoituksiin ja mobiilipalveluihin liittyviä tuotteita.

Arena Partners konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi sähköiseen rekrytointi-ilmoitteluun ja rekrytointiprosessin hallintaan keskittyvä LAURA Rekrytointi Oy (100 %) ja sekä mobiililiiketoimintaan keskittynyt tytäryhtiö (65 %) Arena Interactive Oy, jonka tytäryhtiö (100 %) on Arena Messaging Oy.

Arena Partnersin osakkuusyhtiötä ovat:

  • Asumisen ja autoilun palveluihin keskittyvä Alma Mediapartners Oy (35 %)
  • Tilannetietoiseen mobiilimarkkinointiin keskittynyt Adfore Technologies Oy (49,89 %)

Klikkaa kuva suuremmaksi.