Tytär- ja osakkuusyhtiöitämme ovat:

Arena Interactive Oy

Arena Interactive Oy on yhdessä tytäryhtiönsä Arena Messaging Oy:n kanssa yksi johtavista mobiiliratkaisuiden toimittajista Suomessa.

Lue lisää

Alma Mediapartners Oy

Alma Mediapartners Oy:n liiketoiminnan ytimessä ovat autoilun (Autotalli.com) ja asumisen (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) luokitellun ilmoittelun palvelut, joissa sekä yksityiset että yritykset voivat ostaa, myydä ja vuokrata asuntoja ja autoja.

Lue lisää

Uranus Oy

Uranus toimii asiakkaidensa kumppanina sähköisessä rekrytoinnissa. Uranuksen kaksi liiketoiminta-aluetta ovat: osaajien tavoittaminen (www.uranus.fi) ja rekrytointiprosessin hallinta (www.laura.fi).

Lue lisää

Adfore Technologies Oy

Älypuhelimella tai selaimella käytettävä Tässä.fi palvelu on maailman huippuluokkaa paikkatietoisten palveluiden saralla. Tässä.fi edustaa hakemistopalveluiden seuraavaa sukupolvea; reaaliaikaista ja paikkatietopohjaista paikallisopasta.

Lue lisää

 

Arena Partners Oy on perustettu vuonna 2000 ja sen toimipaikat sijaitsevat Jyväskylässä ja Joensuussa.

Yhtiön liiketoiminta muodostuu luokitelluista ilmoituksista sekä mobiiliratkaisuista.

Luokiteltuihin ilmoituksiin kuuluvat asunnot, autot ja työpaikat sekä niitä tukevat operatiiviset järjestelmät, kuten kiinteistönvälitysjärjestelmä, autokaupan sovelluksia sekä rekrytointijärjestelmä.

Mobiiliratkaisuihin kuuluvat mobiiliin perustuvat ratkaisut ja palvelut sekä viestinvälitys.

Yhtiö kehittää ja hallinnoi liiketoimintaansa kuuluvia palveluita/tuotteita joko suoraan tai välillisesti tytär- ja osakkuusyhtiöidensä kautta. Yhtiö myös jälleenmyy agentin roolissa valittuja tytär- ja osakkuusyhtiöidensä tuotteita. Lisäksi olennaista on, että myös Arena Partners Oy:n omistajayhtiöt voivat alueellisesti hyödyntää ja jälleenmyydä näitä luokiteltuihin ilmoituksiin ja mobiilipalveluihin liittyviä tuotteita.

Arena Partners konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi sähköiseen rekrytointi-ilmoitteluun ja rekrytointiprosessin hallintaan keskittyvä Uranus Oy (100 %) ja sekä mobiililiiketoimintaan keskittynyt tytäryhtiö (65 %) Arena Interactive Oy, jonka tytäryhtiö (100 %) on Arena Messaging Oy.

Arena Partnersin osakkuusyhtiötä ovat:

  • Sähköiseen luokiteltuun (asunnot ja autot) ilmoitteluun keskittyvä Alma Mediapartners Oy (35 %).
  • Mobiiliin paikallisoppaaseen erikoistunut Adfore Technologies Oy (49,89 %).

arena_konserni_281016

Klikkaa kuva suuremmaksi.

mautic is open source marketing automation